centraal londen hotel

 

 

centraal londen hotel home

 

centraal londen hotel

centraal london hotel guide

 

 

 

 

 

 

Onderstaand een aantal voorbeelden van 100% actuele commentaren van onze gasten. Ze zijn woordelijk weergeven en zijn allen minder dan 6 maanden oud.

GB: Please note these comments were of course translated by a guest. For latest more up to date testimonials please see our English pages.

Hierbij roepen wij al onze gasten op ons te e-mailen, zodat wij uw mening kunnen opnemen in deze pagina. Wij zullen uw naam niet vermelden, tenzij u ons uitdrukkelijk toestemming gegeven heeft. Bij voorbaat dank! 

**********************

"Ik wil u bedanken voor de vriendelijke aandacht, het comfortabele bed en het aangename ontbijt tijdens mijn verblijf. Ik zal het Falcon zeker gaan gebruiken als mijn vaste uitvalbasis als ik in Londen ben. De komende maand heb ik nog geen afspraken staan, maar ik zal er spoedig weer zijn en dan probeer ik eerst of het Falcon nog kamers vrij heeft, voordat ik het elders probeer."

Woordelijke e-mail van Michael Spence, UK, een regelmatige bezoeker van Londen 

Een e-mail uit Rusland!: "We zijn eindelijk aangekomen in Krasnodar. Het was een gekkenhuis, door sneeuwval in Moskou hebben we uren op een vliegtuig moeten wachten. Twee dagen zonder slaap en nu topdrukte op kantoor. Ondanks dit alles ....... we hebben erg genoten van het verblijf in jullie leuke, warme hotel en het ontmoeten van beleefde en lachende mensen. Ik ga nu hard aan het werk om de kans te krijgen in April weer bij jullie op bezoek te komen.        

Een woordelijke e-mail van Maria G. Birioukova en familie uit Rusland

 

"Ik heb mijn Europese thuis gevonden!"

Een IT consultant uit Amerika, uitgezonden naar Europa

"We hebben bijna het dubbele betaald voor een kamer die niet verschilt van een kamer bij jullie."

Een stel dat 1 nacht verbleef in het  Royal L****** Hotel, een 3 sterren hotel om de hoek. De volgende dag zijn ze naar ons overgestapt.

Een vriend van mij had jullie hotel aanbevolen vanwege de lage prijs en condities. 

N. Garcia, Portugal

" Ik vind het feit dat jullie flexibel zijn met in- en uitcheck tijden prettig, ook dat we onze bagage achter konden laten om later op te pikken. 

Een familie die direct na aankomst wilde slapen! Als het redelijk is, zijn we flexibel met aankomst- en vertrektijden. 

"De beste beslissing die ik ooit nam in lange tijd!"

Een topman van een grote multinational (we kunnen geen naam noemen) die voor het bedrag van zijn eigen reisvergoeding zijn vrouw en kinderen meenam op zakenreis en in onze familiekamer verbleef, in feite vergoed door zijn bedrijf.

"Het personeel is hier zo aardig dat wij ons echt thuis voelen"

Een familie uit Schotland

"Jullie zijn zo goed en efficient dat jullie geen probleem zouden hebben met het runnen van een Hilton!"

Een compliment van een zakenman!

"Dit is de schoonste plek rond Paddington en Bayswater waar ik sinds lange tijd geweest ben."

Een regelmatige bezoeker uit Schotland

"We raden jullie aan bij iedereen die we kennen !"

Een Amerikaanse familie die in Londen was voor de bruiloft van hun zoon en onze keuken gebruikte om wat eten te maken voor hun gasten.

"Jullie ligging is eerste klas. Ik zoef van Heathrow, doe mijn zaken, blijf en ontspan een nachtje en zoef weer terug. Ik had niet het gevoel een internationale reis gemaakt te hebben.

Een zakenman uit Nederland

"Jullie zijn geen groot hotel, maar gaven ons een meer welkom en zorgzaam gevoel dan grote hotels."

Een  compliment van een regelmatige bezoeker

"Jullie trekken het vel niet over onze neus, zoals bij veel grote hotels door nog dit en dat toe te voegen aan de rekening. Jullie tarieven zijn zeer betaalbaar. We vragen ons af hoe jullie verdienen?" 

Simpel. We draaien omzet en door de vele herhaaldelijke boekingen zijn we het hele jaar goed bezet. Veel hotels hebben gemiddeld een bezettingsgraad van 60%. We zitten nooit onder de 60%..

 Slechts door uw mening kunnen wij ons zelf verbeteren en verkopen. Constructieve commentaren en kritiek worden gelijkelijk geaccepteerd!

 

Voor inlichtingen please E-mail :

Click here to email us