London Hotel Discount Rates
centraal londen hotel

centraal londen hotel home

centraal london hotel guide

Click to see a sample of comments from our customers

centraal londen hotel links

 

plattegronden, plattegrond Londen-centrum, routebeschrijving,

Heathrow-Paddington spoorboekje

 

Falcon Hotel
11 Norfolk Square
Paddington / Bayswater

Hyde Park North
London W2 1RU

 

Tel:  +44 (0) 20 7723 8603
Fax: +44 (0) 20 7402 7009
email: Click here to email us

Detail kaart:

centraal londen hotel map1

Stadsplattegrond:

centraal londen hotel map2

A-Z Plattegrond:

entraal londen hotel map3

Plattegrond Londen centrum:

We hebben een plattegrond ontwikkeld van onze ligging t.o.v. de belangrijkste touristische attracties in het centrum van Londen. 

Mocht u hiervoor belangstelling hebben of willen nagaan hoe ons hotel precies is gesitueerd t.o.v. de belangrijkste bezienswaardigheden,   click hier of op de kaart voor een vergroting.

centraal hotel londen hyde park

Routebeschrijving naar ons hotel:

1. Van Paddington Trein Station: Sla linksaf richting Praed Street. Bij de stoplichten linksaf Praed Street in. Rechtsaf bij de kleine rotonde, London Street, en neem dan de 2e links. AA Falcon ligt na 10m. aan uw rechterhand. [Waarschuwing: als u langer dan 2 minuten heeft gelopen, bent u verdwaald en moet u de weg vragen naar Norfolk Square!]

2. Van Paddington Metro Station: De metro heeft twee uitgangen op Praed Street. Als u op straat niveau komt, kijk dan links en rechts uit naar een kleine rotonde en loop daarheen. Sla bij de rotonde rechtsaf London Street in en neem dan de 2e links.  AA Falcon ligt na 10 m. aan uw rechterhand. [Waarschuwing: als u langer dan 2 minuten heeft gelopen, bent u verdwaald en moet u de weg vragen naar Norfolk Square!]

Belangrijk: Neem geen taxi van Paddington Station naar ons hotel. Het is echt maar een paar minuten lopen vanaf het station. We hebben horrorverhalen gehoord van gasten die £30 moesten betalen aan taxi´s die eerst 45 minuten door Londen hadden gereden. (in een geval hebben we de taxichauffeur kunnen traceren en de schade verhaald .... hopelijk leest hij dit!). Mocht u veel bagage hebben of slecht ter been zijn, vertel de taxichauffeur dan dat we om de hoek zitten van London Street. Als u ontevreden bent met de ritprijs, vraag dan een rekening en noteer het nummer van de taxi dat staat vermeld op een bordje aan de binnen- en buitenkant van de taxi. 

 

We hebben het spoorboekje van British Rails treinen naar en van Paddington hier opgenomen. Om deze te bekijken,  click hier .

hotel londen centraal heathrow

Tel:  +44 (0) 20 7723 8603
Fax: +44 (0) 20 7402 7009
Click here to email us


Tarieven & Reserveringen ~ Home

Home ~ Location ~ Prices ~ Reserve ~ Guide ~ Custumors Say ~ Links  

Budget Hotel London Home 

 Budget Hotel London Location

  Budget Hotel London Economy Prices 

  Budget Hotel London Online Reservation 

  Budget Hotel London Guide

 Budget Hotel London Customers Say ..

Budget Hotel London Popular Links